Robbery

Antal spelare

2-6 personer

Tidsåtgång

60 minuter

Svårighetsgrad

8/10

Rek. ålder

15+

Har ni det som krävs för att stjäla en diamant…

Uppdragsgivaren för en grupp kriminella har gett er i order att hitta Svarta Pantern, den dyraste diamanten som någonsin har visats upp för allmänheten. Århundradets stöld är sedan länge planerad. Er uppdragsgivare finns med er i systemet och hör och ser er hela tiden. I detta äventyr behöver ni passera massvis med fällor, undvika alarmen och hålla er osynliga för vakterna.

Uppdraget är nästan omöjligt, men en order är en order..

Våra priser

2 spelare

375 kr per person

3-6 spelare

350 kr per person

Vanliga frågor

Man kan vara mellan 2-6 spelare, vi rekommenderar att ett lag är 3-4 personer för att få den bästa upplevelsen.

Maxgränsen 6 personer är satt av hänsyn till er. Fler än 6 personer i samma rum kommer ge er en sämre upplevelse, vi rekommenderar er hellre att dela upp er i flera rum. Är ni fler än 6 personer och delar upp er i flera rum får ni fortfarande det lägsta priset (330 kr per person). Ni får då en bättre upplevelse och kommer att bli mer nöjda än om ni spelar 7 personer. Vill ni trots detta vara 7 personer i ett rum så kommer vi inte säga nej, men vår rekommendation är att ni delar upp er. 

Betalning sker på plats vid ankomst. Accepterade sätt att betala är: kreditkort, swish eller med presentkort. Vi tar inte kontanter.

Vi säljer läsk och andra lättare tilltugg

I alla våra rum är det möjligt att gå ut ur rummen när som helst genom att bara öppna dörren. Samtliga rum är antingen olåsta eller försedda med en knapp för att öppna dörren.

Våra andra rum

Klostergatan 4, Uppsala

Wild West

Klostergatan 4, Uppsala

The Holy Grail

Klostergatan 4, Uppsala

Kingdom of Ice

Österängsgatan 6A, Uppsala

The Great Mind

Klostergatan 4, Uppsala

Robbery

Österängsgatan 6A, Uppsala

Saw