Kingdom of Ice

Antal spelare

2-6 personer

Tidsåtgång

60 minuter

Svårighetsgrad

10/10

Rek. ålder

15+

Temperaturen sjunker…

Som erfarna äventyrare, har du och dina vänner anslutit er till en expedition för att utforska ett nyupptäckt grottsystem i Antarktis. Väl där finner ni något oväntat. Bland all sten och is, hittar ni märkliga inskrifter och kvarlämningar av en förlorad civilisation. Glädjen över upptäcken förvandlas snart till fasa… då ingången till grottan plötsligt rasar in! Ni är fast och temperaturen sjunker fort.

Klockan tickar. Kan ni hitta er väg ut ur isriket innan ni blir fastfrysta i mörkret… för evigt.

Våra priser

2 spelare

375 kr per person

3-6 spelare

350 kr per person

Vanliga frågor

Man kan vara mellan 2-6 spelare, vi rekommenderar att ett lag är 3-4 personer för att få den bästa upplevelsen.

Maxgränsen 6 personer är satt av hänsyn till er. Fler än 6 personer i samma rum kommer ge er en sämre upplevelse, vi rekommenderar er hellre att dela upp er i flera rum. Är ni fler än 6 personer och delar upp er i flera rum får ni fortfarande det lägsta priset (330 kr per person). Ni får då en bättre upplevelse och kommer att bli mer nöjda än om ni spelar 7 personer. Vill ni trots detta vara 7 personer i ett rum så kommer vi inte säga nej, men vår rekommendation är att ni delar upp er. 

Betalning sker på plats vid ankomst. Accepterade sätt att betala är: kreditkort, swish eller med presentkort. Vi tar inte kontanter.

Vi säljer läsk och andra lättare tilltugg

I alla våra rum är det möjligt att gå ut ur rummen när som helst genom att bara öppna dörren. Samtliga rum är antingen olåsta eller försedda med en knapp för att öppna dörren.

Våra andra rum

Klostergatan 4, Uppsala

Wild West

Klostergatan 4, Uppsala

The Holy Grail

Österängsgatan 6A, Uppsala

Pirates

Österängsgatan 6A, Uppsala

The Great Mind

Klostergatan 4, Uppsala

Robbery

Österängsgatan 6A, Uppsala

Saw